uFeel.me
СЪН
Автор: blueberry,  11 октомври 2012 г. в 16:44 ч.
прочити: 200
Сънувам все един и същи сън.
Стопанката на къщата я няма.
Не чака вече здравеца отвън
да се завърне любовта голяма.
Заминала си подир сто лета,
без сбогом със мечтите да си вземе.
Днес няма кой с прощаваща ръка
да милва посребряващото време.
Сезоните със плам да развърти.
Да се разшета пъргаво из двора.
Прозорците със грейнали очи
за щастие широко да отвори.
Сънувам все един и същи сън...
Ще мога ли на масата да сложа
на хляба сладката кора, скръбта,
сърцето си и острото на ножа?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me