uFeel.me
СЪН
Автор: aza_9,  25 юни 2011 г. в 21:03 ч.
прочити: 176


Бездомница,
душата ми полита...

В безсъница
пилее се със звън...

Небето я люлее,
за нищо не пита...

Луната притихва
във вълшебен сън...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me