uFeel.me
САМОТНИ ДУШИ
Автор: texima.ltd,  13 март 2010 г. в 11:36 ч.
прочити: 405
Понякога така се затварям,
като охлюв в черупка от страх,
понякога крачка напред изминавам,
но пак съм готова  да се върна назад.

Сама си зазиждам всички врати,,
през които някой случайно минава,
все очаквам, че може в гърба,
нож да забият и да избягат.

Наранена душа. Знам колко боли!
Не желая отново това да изпитам,
предпочитам така да си бъда сама,
но удар под кръста да не допускам.

Самотна нося си кръста съдбовен,
от тежестта му превила съм гръб,
с годините, тя самотата остава
и живота минава по своя си път.

Приятели много срещнах сред вас,
и самотни, и с наранени души,
но ако нямаше малко самотност
щяхме ли да пишем тези творби.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me