uFeel.me
САМОДИВА
Автор: Slava56,  24 август 2008 г. в 13:39 ч.
прочити: 271
На всеки седем години
по една риза
самодивска
събличам...

Седем пъти
по седем години
минаха.
Седем ризи
съблякох.

Гола съм.

Търся си
нова премяна.

Нова риза
си шия.

Човешка...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me