uFeel.me
САМО СЕБЕ СИ ЩЕ ИЗМАМИШ!
Автор: Manja,  2 ноември 2010 г. в 10:50 ч.
прочити: 328
Изблъска ме,
избута ме,
мястото ми взема
и...беда.
След белия кораб, дълго се взирах,
после като бяла чайка го намирах,
в черна точка се превърна
и по вече не се върна.
Никой не те видя,
никой не зарида.
Като на Голям Петко се правиш,
Само себе си ще измамиш!
Ако много малко беше закъснял,
ако мястото ми не беше вземал,
като мен би стоял и гледал на кея,
но да преобърна съдбата не умея.
Ако, ако, ако,
така е било
писано...
И къде се пише или рисува?
Това живо ме интересува!
Къде да го прочетеш?
Най сетне да разбереш!
Защо в неизвестното живеем?
Ако знаем,ще можем
на време, в ръце да се вземем!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me