uFeel.me
САМО ЛУНАТА РАЗБРА
Автор: toti55,  10 март 2010 г. в 00:27 ч.
прочити: 1211
Изгря луната, а нощта
до мене тихичко приседна,
дали защото бе сама,
тя някак тъжно ме погледна.

Разказа ми за свойте мъки
и тайните си ми разкри,
и всички болки и разлъки
заляха нейните очи.

А всъщност тъй красива бе.
С ръце сълзите й изтрих
и влюбих се като дете,
и чувствата си й открих.

С надежда и със трепет нов
погледна ме и ме прегърна,
целуна ме и от любов
във нежно утро се превърна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me