uFeel.me
СЪДБАТА НА ДУШИТЕ
Автор: aza_9,  26 март 2011 г. в 18:16 ч.
прочити: 406


НАТЕЖАВА НЕБЕТО ОТ ГРЯХ
ОТ УБИЙСТВА И САМОРАЗПРАВА
А ЗЕМЯТА СЕ РАЗПАДА НА ПРАХ
СЛЕД КОЙТО ОСТАВА ЗАБРАВА...

В ЖИВОТА СМЕ САМО ВРЕМЕННО
А ЖИВЕЕМ ЕДИНСТВЕНО ЗА НАДМОГВАНЕ
НО ЩЕ СПАСИМ ЛИ ДУШИТЕ СИ БРЕМЕННИ
С ЖЕЛАНИЯ И ВЪТРЕШНИ ДЕМОНИ?
...............................................................................
Написах този стих, вдъхновена от Чобанов. БЛАГОДАРЯ!
ОТ НЕДОМИСЛИЯ И ФАТАЛНИ ГРЕШКИ
ОТ СТРАХ И ОТ АЛЧНОСТ ДУШИТЕ НЕЗРЕЛИ
НЕПРЕКЪСНАТО ВСЕ ГУБЯТ ПО НЕЩО
ОТ РОЖДЕНИЕ ТЕЖЪК КРЪСТ ПОЕЛИ

ЩЕ БЪДЕМ ЛИ НИЙ НЯКОГА ГОТОВИ
ДА ПОТЪРСИМ БОГ, А ТОЙ ДА Е В НАС?
ДАЛИ НА ЗЕМЯТА- АРЕНАТА СУРОВА
ЩЕ НАСТЪПИ ТОЗИ ВЪРХОВЕН ЧАС?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me