uFeel.me
СЪБУЖДАНЕ
Автор: hair,  20 януари 2012 г. в 08:33 ч.
прочити: 262

СЪБУЖДАНЕ


 


Въздишка


     и


        пауза.


Във седем без пет


    часовникът


        духна


           във своя тромпет.


Пердето разпори


          парче тъмнина,


Градът забърбори –


         роди новина.


Небето във своя


          раздърпан халат


поръча кафе


          на един автомат.


Изписка врабче


         и начена едва


     прекрасният


ритъм


на


              утринта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me