uFeel.me
САБАТ
Автор: toti55,  30 май 2012 г. в 12:17 ч.
прочити: 389
Не искам да съм Никой вече!
Изучих всичко - зная как
от много мъничко човече
да стана А-аз! Сега съм Маг!

Приготвям всичко - ето, ето
и пет стотинки като знак,
ръце полагам над гърнето,
подреждам думи - ето как:

Крилце от прилеп, рибя кост
с тинтява стрък в гърненце ври,
ти дух на Крез, бъди мой гост,
отрупай масата с пари!

Червив с пари! Край мен кръжат
приятели от плът и кръв
и много бързо се множат,
и всеки иска да е пръв.

Обаче ... не ми стига нещо!
И сетих се какво ми има -
сърцето ми е тъй горещо -
и искам тук, сега - любима.

И пак приготвям - ето, ето
и снимка слагам като знак,
ръце пак слагам над гърнето
и думите нареждам пак:    

Крилце от прилеп, рибя кост   
с тинтява стрък в гърненце ври,
от блян в реалност стани мост,
наричам те - Любов бъди!

Обичан съм! Боготворен!
Накъдето да погледна
и Тя е там и е до мен,
а красотата й - неземна.   

Обичам вече своя лик,
нали парите са във мен
разбирам аз - със всеки миг
духовно по- съм извисен.    

Обаче ... пак не ми достигна -
за Мен е толкова мъничко
и зная как да го постигна -
и вече искам, искам всичко.

И пак приготвям - ето, ето,
но няма как да сложа знак,
ръце пак слагам над гърнето
и думите изричам пак:

Крилце от прилеп, рибя кост
с тинтява стрък в гърненце ври ...
О Боже, не, ни гост, ни мост -
виж, бобът ми ще загори ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me