uFeel.me
С уста напукана от жаждата
Автор: smelo_sarce,  10 ноември 2008 г. в 09:43 ч.
прочити: 378

 

С уста напукана от жаждата

отпивам мъничко вода.

И силно става тялото,

и няма вече сухота.

Вода от извор чист -

превръща се в река,

която утолява жаждата

и потича по земя –

запустяла, мрачна и увяхнала

и променя я така,

че любов и светлина изгряват там.

Вода от извор чист.

С уста напукана от жаждата

отпивам мъничко вода.

И силно става тялото,

и няма вече сухота.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me