uFeel.me
С пари...
Автор: ladybird2004,  26 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 230
С пари можеш да си купиш къща, но не и дом.
С пари можеш да си купиш часовник, но не и време.
С пари можеш да си купиш легло, но не и сън.
С пари можеш да си купиш книга, но не и знание.
С пари можеш да си купиш лекар, но не и здраве.
С пари можеш да си купиш положение, но не и уважение.
С пари можеш да си купиш кръв, но не и живот.
С пари можеш да си купиш секс, но не и любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me