uFeel.me
С обич на ...
Автор: maykod,  18 май 2013 г. в 19:54 ч.
прочити: 264

Ще те обичам винаги
Прости, съкровище, не те опазих
от немърливата, убила теб ръка.
Но знай, в сърцето си запазих
за теб аз кътче, докато умра.
 
Не съм очаквала, не бях подготвена
за тоз обрат във нашия живот.
Сега се моля да не съм забравена
от онзи, който ти отне живот.
 
Да дойда аз при теб разплакана,
а ти сълзите ми да изсушиш.
Да ме прегърнеш както някога,
поне замалко да ме утешиш.
 
Вземи ме, моля те, при себе си
във твоя рай ме прибери.
Нали се клехме да сме заедно
където и когато да сме ний.
 
За мене няма място тук без теб,
на теб удобно ли е там без мен?
Дали не съм омръзнала ти вече
и затова напусна ме, човече?
 
Не ме задържат жива на земята
ни работа, ни къща, ни деца.
Аз искам само тази обич,
която стопли нашите сърца.
 
Сега съм мъртва, нямам нищо живо,
не ме вълнува земния живот.
Опитах се да събера съзнание
и разум, и желание за труд.
 
Но невъзможно ми е да направя
останалият ми живот по-друг
от този, който ние с теб създадохме
и неотклонно водихме дотук.
 
Обичах те безумно много,
и пак обичам те сега.
Ще те обичам винаги... задгробно...
дори и да не искаш ти това.
11.05.2011г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me