uFeel.me
С нежността на обичта
Автор: longin,  6 март 2012 г. в 18:14 ч.
прочити: 186
Кой ли не потропа
По отключена врата
Кой ли не изстреля
Думите като стрела
Да намери през реката брод
Даже да оставя гроб след гроб
С юмруци по отключена врата
Без свян я блъскаха...
Тя отваря се с топлина
На две тръпнещи ръце
С ритъма на истинско сърце
Прошка давам и с душа...
Прошката е свобода
С ключ не се отваря моята душа
Опитай с нежността на обичта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me