uFeel.me
С когото какво?
Автор: Snowflower,  19 януари 2010 г. в 12:30 ч.
прочити: 403
                      

                               \"...и си мислиш -\"Ами това е живота-
                                 намерих за себе си пристан, човека
                                 намерих, с когото...
                                 С когото какво?
...\"
                                             Христина Делчева (hristam)

                    
   


С когото сме заедно сред лед и пожари...
С когото намираме път и поток...
С когото сълзата понякога пари...
С когото усещам по тялото... ток

С когото се смея, щом болка в мен плаче...
С когото е светло, щом губя се в здрача...
С когото мълчанието казва ми много...
С който не искам да си казваме \"Сбогом\"...

2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me