uFeel.me
С име на цвете
Автор: ^ralka^,  12 април 2009 г. в 15:29 ч.
прочити: 307


Цветенце подай ми ти!
Цвете – свежо и красиво!
Фрезия или орхидея,
лале или зюмбюл?
Има ли значение…?
Всички са прекрасни!

Ала име на цвете
носиш ли ти-
горд бъди!
Винаги свеж,
разцъфващ и красив
си остани!

Примамвай със свoята
красота и скромност.
Но под зелените листа,
бодли винаги скривай,
защото опасности има,
дори за малките цветя!

А когато за миг увехнеш,
вяра не губи и бързо разцъфни!
Светът жадува за спокойствието,
което блика от изящните,
още мокри от сутрешна роса,
пролетни цветя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me