uFeel.me
С благодарност
Автор: galjamin,  8 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 760

ПОСВЕТЕНО НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРОЯВЯВАТ СВОЯТА ЗАГРИЖЕНОСТ И ПОМАГАТ НА ДЕЦАТА, ИЗОСТАВЕНИ В СОЦИАЛНИ ДОМОВЕ !

Когато две подадени ръце,

протегнат топла грижа

към едно сърце,

животът засиява в смисъл нов -

към теб е тръгнала една любов!

Детето в себе си недей забравя

и винаги помни -

ще се върти света,

докато в теб е жива любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me