uFeel.me
С аромат на кафе
Автор: whitening__black,  9 май 2011 г. в 18:00 ч.
прочити: 240
Опаковах кутии с молби и надежди.
Изгубих се в цвета на пергамента.
След изгрева отново клавишите събра.
И не вълните от океана ме обливат,
удавих се във късния следобед...
със забравено добро утро.
Прегърнах дърветата без клони.
И всяко за тебе тихо ми шептеше.
Обичам те плюс безкрайност.
Наум, без очи, погалих глухо слънцето.
Скришом припомних си как
ухаеше дъха ти на кафе.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me