uFeel.me
С ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ
Автор: aza_9,  6 юли 2011 г. в 17:24 ч.
прочити: 172

С РАДОСТТА
ПРЕВЪРНАХ В ПОЕМА
ЖИВОТА СИ ТРУДЕН - НА СЪН

С ЛЮБОВТА
СЪЗДАДОХ ВСЕЛЕНА
И СБЪДНАХ Я С РАДОСТЕН ЗВЪН

С ВЯРА И ЛЮБОВ
СИ ИЗГРАЖДАМ СВЕТА
С БЕЗКРАЙНО ДЕТСКО УДИВЛЕНИЕ

С НАДЕЖДИ И МЕЧТИ
ВЪВ СЪРЦЕТО СЪС БОГ
ПРЕД ПРИРОДАТА СЪС СМИРЕНИЕ

ЛЕТЯ ПРЕЗ БУРИ
С ВЯРА В СЪРЦЕТО
И СЛУЧВАМ АЗ СВОИТЕ МЕЧТИ

НАДЕЖДА НЕ ГУБЯ
С ПОГЛЕД В НЕБЕТО
ЩЕ ЛЕТЯ ДО ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me