uFeel.me
С УСМИВКА ЩЕ...
Автор: zefpet,  27 февруари 2012 г. в 12:35 ч.
прочити: 661

С усмивка ще напусна този свят,

макар, че доста тъжно си живея.

Спечелих много, с дяволски инат

успявах, все напук, да оцелея.

 

Препусках като необязден кон,

следи оставях – повече горчиви.

Забравях често близки, род и дом,

а пътищата бяха все трънливи.

 

Не вярвах на съвети, вярвах в Бог,

съвети сам си давах, често грешни.

Понякога пропадах, но със скок

изправях се. Какво, че ме болеше!

 

Не спирах да мечтая всеки ден

и песни за живота си написах.

Любимите възпях и род свещен,

а дявола към пъклото наритах.

 

С усмивка ще напусна този свят,

но още ми е рано – ще живея!

Нали ви рекох, много съм инат,

аз имам още песни да изпея.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me