uFeel.me
С УСЕЩАНЕ ЗА СВОБОДА
Автор: aza_9,  26 май 2013 г. в 16:09 ч.
прочити: 280


Все летя и никак не бързам
на живота си полета да спра.

            Дори когато летя над пустини,
            аз упорито все размахвам крила.

Старая се да подреждам сама, 
съдбата на живота си кратък. 

           И в унисон със моята душа,
           живея пълноценно, без остатък.

Така животът ми става вечност,
преизпълнена с любов и крила.

          Поредица от върхове и от грешки, 
          но с усещането красиво за свобода!

aza_9
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me