uFeel.me
Руни
Автор: lucia sotirova,  12 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 404
Дълго отсъствие от нещата
измислени някога
неща, които по-късно са изтънели
до прозрачност в душата ми.

Един свят затворен в една сричка
или сричка изгубена в прашния свят
на думите.

Когато любовта беше птица
в мерника на пушката ми,
когато се криеше,
когато избра полетта.

Аз убивах белите вълци на лятото.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me