uFeel.me
Rp./ Усмивка
Автор: UGLYCOYOTE,  31 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 668
Едно момиче днес празнува
във тъмно–синята си рокля.
Луната тайно се шегува,
изпращайки звезди по нея.

Едно момиче цяло свети
зад поглед бляскав и усмивка,
в която слънцето усети
отмяна в своята почивка.

Едно момиче днес раздава
от свойта топлинка игрива
и търси път, не просто слава:
живот в живота за да влива!

5.11.2004
7.11.2004

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me