uFeel.me
Рождество Христово
Автор: joysis,  23 декември 2011 г. в 15:57 ч.
прочити: 235

Летят снежинки – зимни пеперуди

със своите невидими крилца.

Душата ми измиват от заблуди,

докосващи я с ледени челца.

 

Запалвам пак молитвените свещи,

притихнала очаквам Рождество.

Надявам се, достойно да посрещна

небесното и земно тържество.

 

Облечена със новите одежди

и свързана до болка със стиха,

в деня си променена се оглеждам,

посяла обич в Родната леха.

 

Сияйно грее Витлеемската звезда,

повела ме към тайнства и вселени...

Снегът се сипе нежно над града.

И освещава храма вътре в мене.


Радостина Драгоева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me