uFeel.me
Розата
Автор: janker,  21 април 2011 г. в 20:51 ч.
прочити: 533
Една роза – прекрасна и нежна,
с аромат на божествен дъх.
Плени тя сърцето ми,
символ на любовта ми.
Толкова красива и нежна,
с нежен аромат и красив цвят.
Обичам живота – тя е изящна,
обичам розата – тя е живописна.
Тя е красива и очарователна,
царица на цветята,
и покорителка на сърцето ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me