uFeel.me
Романтично
Автор: maystormanol,  18 февруари 2009 г. в 09:20 ч.
прочити: 208

Не виждаш ли как се обичат две птици

и пеят пак древната песен за двама.

А долу вълните докосват къдрици,

когато побутват се рамо до рамо.

 

Момчето, което говори с морето

Е още на пясъка там, сред прибоя.

Не виждаш ли как се надява, поете,

и още очаква мечтата си своя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me