uFeel.me
Родино
Автор: vladimirdyulgerov,  23 юни 2013 г. в 20:18 ч.
прочити: 407
Мила, мила свята родино,
ти си земна благодат,
за всеки българин роден
в твоя роден край,
ти дар си му поднесла, дар!

Мила, мила свята родино,
аз обичам те премного!
Ти си най-милата, красива и добра
родина,
аз обичам те много, премного!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me