uFeel.me
Родино моя
Автор: sladur4e_uspeh2005,  7 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 308
Родино моя, ти за мен си
всичко на света
Не знаеш колко много те обичам
и как пленяваш ме
с омайната си красота.

И таз природа-
таи необяснимо земна,
безкрайно нежна-
взимаща дъха...

И никoй, никога
не ще усети-прекрасните ти
нам слова,
защото ти си само моя
и на тези дето са добри,
и никога не ще ти
сторят зло,
защото ние те обичаме
таи силно
и нашите сърца са таи
привързани към теб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me