uFeel.me
Родина една
Автор: miss_messy,  10 октомври 2012 г. в 01:10 ч.
прочити: 169
Имам Родина една,
най-прекрасна в цяла Вселена!
България нарича се тя
в нея аз съм родена.

Имам майка една,
по-свята от всичко!
България нарича се тя
тя е майка на всички ни.

Имам любов една,
любов във времето родена.
България нарича се тя
земя моя свещена!

Имам сърце едно,
което люби до забрава.
За теб Българийо е то
кръвта вода не става!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me