uFeel.me
Роден край
Автор: bat^goiko,  4 февруари 2009 г. в 23:56 ч.
прочити: 301

Роден край,

наш прекрасен рай,

сред поля зелени

и земи безкрайни,

свободата вдишваме,

оптимизъм и любов издишаме,

сред гори високи

и българи силни, но изчезващи,

историята да почетем

и глава пред дедите да сведем,

сред планини величави

и под небето синьо,

волна е всяка мисъл,

чисто е всяко сърце.

Роден край,

скъп и прекрасен,

рай незаменим,

рай наречен България,

ти ще си вечно в моето сърце,

за теб ще бленува и всяко твое дете на гурбет заточено,

защото, мой Роден край ти си тук омайващ,

ти си рай незабравим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me