uFeel.me
Ризата
Автор: Lucky,  21 април 2012 г. в 12:47 ч.
прочити: 323
В окото на синчец
трепти зачатие.
Утробно приютена красота.
Дихание на пролет
и разпятие,
в душата ми,
облякла ризата на вечността.

Самодива съм. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me