uFeel.me
Ритуал
Автор: lucia sotirova,  10 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 356
В мрежите на лятото
улових снегове.
Ще идват трапери,
ще търсят наслуки.

Всичко е бяло
над посоките в мен -
път без следа,
недостъпен за другите.

Бели пространства
между моите думи -
ритуал на душата
която те крие,

докато сезонът е необясним.
Бездомна поезия.
Бяла стихия.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me