uFeel.me
Ритъмът на живота
Автор: mutressa,  26 август 2009 г. в 13:26 ч.
прочити: 224
Вдигни очи, за миг вдигни очи, не питай,
а просто се загледай в моето лице,
подай ръка, недей, не се замисляй,
сложи я там, където бие нашето сърце.

И нежно, разроши къдриците, които
обрамчват най-красивото, най-сладкото лице,
и виж, и вгледай се в усмивката,
застинала по устните на нашето дете.

Щастлива е, заспала уморена след игрите,
които й откриват приказния детски свят,
а ние двамата - новоизлюпени родители
ще бдим като орли над нашата дъщеря.

Създадохме живот, а любовта ни е по-силна,
а любовта ни някак си е стократно по-голяма,
сърцата ни в едно туптят в ритъм -
в ритъма на детето, татко, мама!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me