uFeel.me
Риби
Автор: upadychen.poet,  11 май 2012 г. в 21:19 ч.
прочити: 241

Когато се върнеш, о скъпи,

ще плуват напушени риби в главата ми -

шарени, дръзки и мили...

Няма да знам на кой свят съм,

нито колко е часът.

Ще броя квадратите по ризата си

и ще се чудя,

какво ли е да можеш

да играеш шах...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me