uFeel.me
Резка върху вратата
Автор: Innocence,  4 май 2009 г. в 13:42 ч.
прочити: 460
Кълна ти се! Наистина опитах
да  тъпча  в коловозите със  слабите.
Душата ми на късчета разбита
се влачеше кървяща по паважите
 и раждаше омразата чудовища -
видения; безумно грозни мисли,
които ми отнемаха спокойствието
обсебвайки съня ми с луди писъци.
Умирах, разчленена от страха си,
от впитите в ума ми остри  нокти
на  хиляди внушени ми измислици,
на хиляди погубващи въпроси.
Застрелвах се със гняв във слепоочията
а  враговете си с презрение линчувах.
Задавях  се от  ежедневните понятия,
дори изкуствен свят  сама  си нарисувах,
за да се скрия от безумните си пориви,
от непонятни мании и трескави желания,
така че, вярвай - знам добре какво ти е,
но знам и друго - всеки миг на отчаяние
е всъщност мъничка резка върху вратата
бележеща  поредното порастване.
Неведоми са пътищата на душата,
а слабостта е само временно препятствие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me