uFeel.me
Ретроспективно?
Автор: zigitop,  11 декември 2008 г. в 18:51 ч.
прочити: 331
Ретроспективно?

назад ли погледна
във миг невнимание
видя ли там нещо
от което боли
или филми безчислени
правят нещата
различни

за колко минути
прегледа днес вестника
на колко убийства
се спря удивен
колко малки колонки
правят твоето щастие
безлично
за теб
и за мен

докосни хоризонта
но не пипай дъгата
не поглеждай назад
когато мълчиш
усмихвай се често
на детските глупости
подавай ръка
когато боли

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me