uFeel.me
Репортажи за смъртта
Автор: Ave,  23 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 363
1.
Куче, старец, самота-
Есенна картина.
Баба, котка, тишина-
Село - само за витрина.
Прашен път,
Прозорци - два,
Зее старата врата.
Къщата - запустяла,
Кучето - заспало,
Селото - умряло.

2.
Блок до блок
и вход до вход.
Улица, тротоар,
Кръстовище, светофар.
Автобус, микробус,
Камион с фургон.
Провлачен стон...
Катастрофа!
В новините в 8.00 -
Подробности по въпроса.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me