uFeel.me
Реплика към стихотворението "Изчезвай\" на zepfet
Автор: melodia,  29 юни 2011 г. в 16:01 ч.
прочити: 285
   От къде се появихте,
черни дяволи проклети?
Вкупом го вий обградихте,
и в един глас му внушихте-
да е яростен и груб - най-вече
с близки на сърцето му човеци,
да не знае ядното му слово граница,
и  да грабне бързо раница -
там, в горите тъмни да се запилее -
а животът после - на къде е?
Но ... добре, че Ангел силен
бе до рамото му в този час,
та ви сграбчи за опашките и - хоп!, -тряс! -
полетяхте като залпове ...  и - гръм! Няма ви!   
Светна, цялото небе усмихнато приветства
тази странна битка и заслужена победа ...
Който пази силна вяра във доброто,
ще прогледа и ще види -
ето, края вижда се на злото!  
Макар борбата да е доста яка
 -победата на прага чака!

2011-06-29

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me