uFeel.me
Реквием за нас
Автор: rumen popov,  28 януари 2010 г. в 10:12 ч.
прочити: 380
Изкуствен зов,причини много,
сълзи прикрити в очи,
любовта ни гледа строго и мълчи.

Ръце стремящи се към гибел,
треперещо молят за прошка.
Вятърът зъл и невидим,
студено напомня за снощи.

Неказани думи тегнат на устни,
зареден е пистолета с нови куршуми,
още миг и на свобода ще ги пусне.

Имаше ли ни или прекалено умирахме,
фотографът снимаше, ние позирахме.
Днес ни няма, от мълчание онемяхме,
живота ни, добре режисирана драма -
двама с теб завидно играхме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me