uFeel.me
Регресия
Автор: Innocence,  11 май 2011 г. в 00:34 ч.
прочити: 311

 




 


На слънцето последните искри


облизаха прозорците лениво.


През облаците мигнаха звезди.


Две котки се протегнаха сънливо.


 


Изпратих рутината на деня


и тръгнах по пътека към небето.


Пред мен със газени фенерчета в ръка


вървяха няколко мечти. Полека-лека.


 


Усещах как ухаят на липи.


Докосна ме звънливият им шепот


и  всичко в мен започна да трепти


с  детинското очакване за нещо.


 


А нещото, бе малкият ми свят.


Издигнал кули до Луната, моят замък,


блестеше в тъмната прегръдка на нощта.


Дочувах тихото „Здравей” от всеки камък.


 


Захвърлих бремето на земния човек


и яхнах лекокрилата си мисъл.


Отново  в къщи... И отново съм на пет...


И имам право да живея както искам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me