uFeel.me
Реалните образи на хората
Автор: zigitop,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 234

дебнещи очи

попиват суетата

несекващи уста

оплождат пак ушите

размазват се доволни

пак

телата

от това което

очите са видяли

ушите са чули

устните изрекли

а езикът двуостър

пак реже и съска

коварен

боклук

се налепва в душите

и омразата се ражда

към невидяното

нечутото

неизреченото

неизвестното

необяснимото

към моето

към това

което не принадлежи

на никого

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me