uFeel.me
Re:
Автор: Ружена,  22 септември 2012 г. в 23:23 ч.
прочити: 483

Полумълчание, полуприсъствие,
и колко липси…
Дали те има ? Тъжен си…
Дали си истина?
Полуприсъствие, полумълчание.
Ех, моя приказко…
Безтебие е трудна дума, знаеш ли,
но ми е писана
и свиквах с нея.И по мъничко
изтривах себе си.
Сега съм  равна и съм полутъмна,
но безболезнена
и безнадеждна, 
и безвярваща...
в една окръжност
с полуприсъствие, полумълчание -
самотен пъзел…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me