uFeel.me
Разстояния
Автор: ivosla,  3 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 482
(на майка ни)

Понякога с безчувствено старание
докосва те пред тебе огледалото.
Пътеки от възторг и отчаяние
неумолимо времето е издълбало.
Откъснат стон сред нощната безбрежност
- невидимо събужда те баща ни.
Прошепва името ти с топлина и нежност
и с болка връща се в небесното си обитание.
Непреродена - с мрака в себе си оставаш
и тишината само те прегръща.
Годините безсилие довяват
и с немощ тялото обгръщат.
Във тези дни благословени,
когато заедно сме в тази къща,
на празника сме с теб - засмени...
Но трябва утре да се връщаме.
А утрото на следващия ден
без музика е – няма ги децата;
и без усмивка е ликът сломен,
защото празни са леглата...
Но пътната врата залоствай –
не пускай вкъщи самотата!
Че истината е тъй-проста:
Не важат километри за душата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me