uFeel.me
Разсечени слънца
Автор: Irelly,  3 април 2009 г. в 00:02 ч.
прочити: 236

Разсечени слънца
със сиви восъчни сияния,
прободени утра,
погубени в оловни съзерцания
отплават в огледален кръг
към залива на непорочен кът.

А бяла свещ
Луната е запалила
в пясъчните вопли на реката.
Със сребролунни
длани е гравирала
в небесната алея - Светлината.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me