uFeel.me
Разрезът
Автор: LeBeau,  18 юли 2012 г. в 20:43 ч.
прочити: 164
О, Боже, Рим!
О, Боже, Тасос!
О, Боже, Аркутино,
Созопол, Боже, Шипково...
Ох, Боже!
Балкан и полета...
Наистина ли
трябва да отнемеш
чрез отсичане със сабя,
когато си ми
подарил
чрезмерно щастие?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me