uFeel.me
Разпятие
Автор: Geia,  27 декември 2012 г. в 14:55 ч.
прочити: 330

Протегнати ръце - мечта за полет.

Прекършени криле.

Вярващи очи - чистота и порив.

Отровени с ненавист, безразличие.

Любящи устни - преданост и страст.

Наранена и замлъкнала душа.

Разтворени обятия, очаквана прегръдка.

Предадена...

Вървя към своето разпятие...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me