uFeel.me
Разплачи ме, за да видиш красотата ми!
Автор: GuBi4kA_GuZaRka,  22 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 468

Искаш ли да видиш как когато плача бавно изтрива се грима.
Искаш ли да видиш как по бузите алени стича се сълза , как от очите все още детски бликва тя , търкулва се и пада на устните жажаднели за целувка.
Разплачи ме за да видиш!
Разплачи ме! Накарай ме да плача , да лея сълзи до зори
с тях грима си да изтрия и да видиш истинската мен.
Да видиш че не съм куклата която свикнал си да виждаш всеки ден ,
да видиш че под онази кукленска красота , че под всичко крие се едно голямо дете и една малка жена , да видиш как невинно детки мила е моята душа.
Разплачи ме - да падне грима!
Разплачи ме ти , за да видиш красотата ми!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me