uFeel.me
Разпети петък
Автор: Kasiana,  3 май 2013 г. в 22:07 ч.
прочити: 283
На този ден душата ми изтича
и търси Тебе, Господи всеблаг,
разтваря Космоса и коленичи
за кой ли път на Твоя бащин праг.

Смирено тя нозете Ти измива
във извора на своите сълзи
и със коси кръвта попива
край шепнещи молитвено брези.

Но Ти не искаш още да остане
слуга поне във Божия чертог
и кротко пак отпращаш Касиана
във тялото и земно с поглед строг.

И ангелите пеят: \"Има време,
доде изкупиш земния си грях!
Тогава чак при Бог ще се възземеш
и тленната ще се превърне в прах.\"

16.04.2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me