uFeel.me
Размяна на SMS-i
Автор: Pepiliya,  9 февруари 2011 г. в 00:52 ч.
прочити: 438
РАЗМЯНА НА SMS-и
Pepiliya I gOra

Розичка червена.
Уникална, без бодли.
С душичка наранена.
Ела ме прегърни!

От тебе дъх омаен.
От мене-топлинка.
Сякаш дух незнаен
витае над света.

Слънцето ти нося,
приятелко добра!
Тебе да огрее
с небесна красота.

Сърцето ти да стопля,
лицето да цъфти
и в очите радост
светла да строи.

А аз на тебе нося
китка от цветя.
Успях да ги изпрося
от звездни небеса.

Сега ще ги закича
на твоите гърди.
Това се май нарича
приятелство, нали!?

Приятелство за радост,
за тъжни мигове,
за весели моменти,
за неми страхове.

За рамо, за подкрепа,
за думичка добра.
Да е живо,то, во веки!
Той, Господ, ни събра!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me