uFeel.me
Размисли за грешки... и поуки
Автор: Шкафчето,  6 юли 2013 г. в 07:30 ч.
прочити: 326
Не бързам аз, но малко остана
да го живея този живот
и ще я карам само на спомени
за дни отминали - дни без любов.

Ще разсъждавам над моите грешки
и ще записвам на листа бял
всички поуки, които извадя...
На младите поне да предам,

че тоз живот един път живее се
и няма как да се не греши,
но всяка грешка да се поправя...
От непоправени грешки боли.

Когато има любов - да се пази,
да се прощава, че в сетните дни,
направил грешка - сам си оставаш
и сам се давиш в горчиви сълзи.
 

05.07.2013 г.
Шкафчето 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me