uFeel.me
Размисъл
Автор: zlatinach75,  7 януари 2013 г. в 08:22 ч.
прочити: 738
Живота ми без теб не струва,
щастието ми се е скрило и пасува.
Нощите са тъжни и самотни,
дните ми са бледи и безцветни.

Но животът ми все пак смисъл има,
до мен е моята дъщеря любима.
Тя е слънцето, огряло деня ми,
тя е смисъла, имащ живота ми.

Знам, че нищо не ще е лесно
и всичко ще е трудно постижимо.
До мен все пак и друг човек има
и това е моята майка любима.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me